CIKKEK

MIBEN KÜLÖNBÖZIK EGYMÁSTÓL A KAATSU ÉS A BFR?

Sokan kíváncsiak a KAATSU és az okklúziós (nyomókötéses) vagy véráram korlátozásos edzés (Blood Flow Restriction – „BFR”) közti eltérésekre.

Robert Heiduk, a Bonni Egyetem (Németország) sporttudósa a fenti ábrán foglalta össze a KAATSU és a BFR közti főbb fiziológiai eltéréseket.

Heiduk, aki az első hivatalos KAATSU szakértő Németországban, a KAATSU edzéssel és KAATSU eszközökkel (ide értve a KAATSU Master-t, a KAATSU Nano-t, a KAATSU Cycle-t és a KAATSU Air Bands-et) kapcsolatos tapasztalatait és ajánlásait a 2015. szeptember 5-6.-án megrendezendő erő-, és állóképességi konferencián – az Athletik-Konferenz-en – fogja prezentálni.

Heiduk prezentációja jelenti a KAATSU hivatalos bemutatkozását Németországban.

A konferenciát megelőzően szeptember 4.-én, pénteken egy 90 perces KAATSU bemutató workshop-ot is fog tartani a Bonni Egyetemen. A bemutatón erő-, és állóképességi specialisták, fizikoterapeuták, valamint más előadók szintén részt vesznek.

További információkért a robert@eisenklinik.de címre írjon, és látogasson el a www.athletikkonferenz.de/oldalra.

LINK: http://www.kaatsublog.com/2015/08/what-are-differences-between-kaatsu-and.html

TERMÉKEK

KAATSU AQUA
A KAATSU Global különleges edzésre, vízi edzéshez, úszáshoz, vízilabdához, rehabilitációs tevékenységekhez készült terméke.
KAATSU NANO
Kis méretű, kézben tartható, hordozható 263g-os érintőképernyős eszköz, mely KAATSU Air Bands-zel és KAATSU Aqua Bands-zel is használható.
KAATSU MASTER
Robusztus, kézben tartható, hordozható 1,134g-os érintőképernyős eszköz, mely KAATSU Air Bands-zel és KAATSU Aqua Bands-zel is használható.
KAATSU AIRBAND
A KAATSU Air Bands 3 méretben elérhető: kicsi, közepes és nagy a karokra és a lábakra egyaránt. A KAATSU Air Bands azonnal leereszthető.