Kaatsu Divíziók

KAATSU divíziók

A KAATSU szolgáltatásai és termékei a következő formában érhetők el Magyarországon.

TRAINING

Japánban naponta közel 300.000 kezelést végeznek KAATSU Specialist végzettséggel rendelkező egyészségügyi és fitnesz szakemberek. A KAATSU TRAINING lokációkon Specialist képzéssel rendelkező kollégáink várják a jelentkezésed, és segítenek céljaid elérésében. Itt találod meg a KAATSU TRAINING lokációk listáját, klikk ide.

Medical

A KAATSU orvosi kutatása közel 50 éves múltra nyúlik vissza. Minden ami rehabilitáció, hiszen a MEDICAL lokációkon egészségügyi szakemberek használják a KAATSU NANO eszközöket. 

WELLNESS

KAATSU szolgáltatások zászlóshajója, ahol nem csak a szolgáltatás, de KAATSU edzésre dedikált külön területen vezeti a foglalkozást a KAATSU SPECIALIST végzettségű edző. A helyszínen Kaatsu Master gépeket használunk. Kaatsu Wellness partnereink listájáért Klikk ide.

TERMÉKEK

KAATSU AQUA
A KAATSU Global különleges edzésre, vízi edzéshez, úszáshoz, vízilabdához, rehabilitációs tevékenységekhez készült terméke.
KAATSU NANO
Kis méretű, kézben tartható, hordozható 263g-os érintőképernyős eszköz, mely KAATSU Air Bands-zel és KAATSU Aqua Bands-zel is használható.
KAATSU MASTER
Robusztus, kézben tartható, hordozható 1,134g-os érintőképernyős eszköz, mely KAATSU Air Bands-zel és KAATSU Aqua Bands-zel is használható.
KAATSU AIRBAND
A KAATSU Air Bands 3 méretben elérhető: kicsi, közepes és nagy a karokra és a lábakra egyaránt. A KAATSU Air Bands azonnal leereszthető.