RÓLUNK

A VÁLLALAT

KAATSU GLOBAL INC.

A KAATSU Global Inc. egy dél-kaliforniai központú vállalat, melyet Sir Yoshiaki Sato professzor, M.D., Ph.D. alapított. A vállalat célja a KAATSU edzés és a KAATSU eszközök bevezetése Amerikában, Európában, Óceániában, a Közel-Keleten és Afrikában.

KAATSU RESEARCH FOUNDATION

A KAATSU Research Foundation, Inc. egy bejegyzett 501(c)(3) non-profit vállalat, melyet Sir Yoshiaki Sato professzor, M.D., Ph.D. alapított. Székhelye Boston, Massachusetts a Center for KAATSU Research-ben, mely a Harvard Orvosi Egyetemen található. A vállalat célja a kutatókkal való közös munka, és a KAATSU-val kapcsolatos kutatások és tesztek irányítása.

CENTER FOR KAATSU RESEARCH

A Harvard Orvosi Egyetemen található Center for KAATSU Research egy csoport orvosból és kutatóból áll, tagjai többek közt Peter Lansbury, Jr., Ph.D., Robert Gerszten, M.D. és Aaron Baggish, M.D. Székhelyük a Massachusetts General Hospital and Brigham and Women’s Hospital Bostonban.

Dr. Sato, a feltaláló

A KAATSU 47 SZABADALMÁNAK BIRTOKOSA

A tokiói (Japán) születésű Sato találta fel a KAATSU-t, és több, mint 100 publikáció kollegiális lektorálásában működött közre társszerzőként a KAATSU kapcsán. Dr. Sato 47 szabadalom birtokosa a KAATSU edzés és eszközöket illetően Japánban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Ausztráliában, Kínában, Koreában, Kanadában, Hongkongban és más országokban.

ELNÖK ÉS JÓTEVŐ

Ő az elnöke és a jótevője a Tokiói Egyetemen a 22nd Century Medical and Research Center-ben a Department of KAATSU Training Ischemic Circulatory Physiology-nek, vezeti a Kínai Népköztársaságban a KAATSU Központot a Research Institute of Sports Science of the State General Administration of Sports-ban, a KAATSU Orvosi Központot a Kínai-Japán Közös Kórházban a Jilin Egyetemen a Kínai Népköztársaságban, valamint ő a Japan KAATSU Training Society elnöke.

A NATIONAL ACADEMY OF INVENTORS TAGJA

Dr. Sato fedezte fel a KAATSU edzés (véráram korlátozásos edzés) hatásosságát, és a karrierjét az eszközök és az edzés protokollok fejlesztésének szentelte, hogy minél inkább kihozhassa a maximumot a KAATSU-ból az egészség és az erőnlét kapcsán. Japánban és az Egyesült Államokban továbbra is folytatja az új orvosi alkalmazásokkal kapcsolatos kutatásait. Érdemei elismeréseképpen a The Ecumenical Medical Humanitarian Order of Saint John Jerusalem (’A Jeruzsálemi Szent János Ökumenikus Ápoló és Humanitárius Rend’) lovagparancsnoki címet adományozott neki, különleges tanácsadóként tevékenykedik a Nemzetközi Zöldkeresztnél, valamint bekerült a National Academy of Inventors tagjai közé is.

KAATSU menedzsment

A KAATSU Global és a KAATSU Research Foundation vezetősége:

  • DR. YOSHIAKI SATO az elnöke és az alapítója a KAATSU Global Inc.-nek, a KAATSU Reserach Foundation Inc.-nek, mely egy non-profit társaság, és a Center for KAATSU Research-nek a Harvard Orvosi Egyetemen.
  • STEVEN MUNATONES, elnök, társalapító és az igazgatótanács elnöke
  • RICHARD HERSTONE, ügyvezető igazgató
  • JAMES STRAY-GUNDERSEN, M.D., vezető orvosszakértő
  • PETER T. LANSBURY, JR., PH.D., az igazgatótanács elnöke
  • SEAN WHALEN, nemzetközi értékesítések vezetője, KAATSU OU

A KAATSU GLOBAL, INC. VEZETŐSÉGE

SIR YOSHIAKI SATO PROFESSZOR, M.D., PH.D., ELNÖK ÉS ALAPÍTÓ

Dr. Sato a megalkotója a KAATSU-nak, és jelenleg a Sri Lankán található KAATSU Nemzetközi Egyetem rektoraként tevékenykedik. A tokiói (Japán) születésű Sato találta fel a KAATSU-t, és több, mint 100 publikáció kollegiális lektorálásában működött közre társszerzőként a KAATSU kapcsán. Dr. Sato 47 szabadalom birtokosa a KAATSU edzés és eszközöket illetően Japánban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Ausztráliában, Kínában, Koreában, Kanadában, Hongkongban és más országokban.

Ő az elnöke és a jótevője a Tokiói Egyetemen a 22nd Century Medical and Research Center-ben a Department of KAATSU Training Ischemic Circulatory Physiology-nek, vezeti a Kínai Népköztársaságban a KAATSU Központot a Research Institute of Sports Science of the State General Administration of Sports-ban, a KAATSU Orvosi Központot a Kínai-Japán Közös Kórházban a Jilin Egyetemen a Kínai Népköztársaságban, valamint ő a Japan KAATSU Training Society elnöke.

Dr. Sato fedezte fel a KAATSU edzés (véráram korlátozásos edzés) hatásosságát, és a karrierjét az eszközök és az edzés protokollok fejlesztésének szentelte, hogy minél inkább kihozhassa a maximumot a KAATSU-ból az egészség és az erőnlét kapcsán. Japánban és az Egyesült Államokban továbbra is folytatja az új orvosi alkalmazásokkal kapcsolatos kutatásait.

Érdemei elismeréseképpen a The Ecumenical Medical Humanitarian Order of Saint John Jerusalem (’A Jeruzsálemi Szent János Ökumenikus Ápoló és Humanitárius Rend’) lovagparancsnoki címet adományozott neki, különleges tanácsadóként tevékenykedik a Nemzetközi Zöldkeresztnél, valamint bekerült a National Academy of Inventors tagjai közé is.

PETER LANSBURY, JR., PH.D.
A HARVARD ORVOSI EGYETEM NEUROLÓGIAI TANSZÉKÉNEK VEZETŐJE ÉS PROFESSZORA

Lansbury professzor a Harvard Orvosi Egyetem és a bostoni Brigham and Women’s Hospital neurológia professzoraként vezető szerepet tölt be a fehérje gombolyodás és aggregáció neurodegenerációban játszott szerepének tudományos megértésében. Lansbury volt a vezetője a NIH-alapítású Morris K. udall Research Center of Excellence in Parkinson’s Disease-nek a Brigham and Women’s Hospital-ban. Ő alapította továbbá a Laboratory for Drug Discovery in Neurodegeneration-t a Harvard Orvosi Egyetemen. Számos díjban részesült a különféle kutatásokban játszott szerepe kapcsán, ide értve a Sloan tagságot, a National Science Foundation Presidential Young Investigator Award-ot, valamint az Alzheimer’s Association Zenith Fellowship-jét. Lansbury AB fokozatot ért el a Princeton Egyetemen és Ph.D. fokozatot kémiából a Harvard Egyetemen, ahol együtt dolgozott a Nobel-díjas E. J. Corey-val.

STEVEN MUNATONES, ELNÖK

Steven Munatones Dr. Sato-val együtt a KAATSU Research Foundation és a KAATSU Global társalapítója. 11 éven át volt KAATSU Master Instructor. Kilenc amerikai nemzeti úszóválogatott mellett dolgozott a világbajnokságokon edzőként. Sokat írt az úszásról, a sportteljesítményről és az edzésről, valamint szerkesztőként dolgozott az Open Water Swimming kiadványok és az Open Water Swimming Magazine kapcsán, továbbá hat vezércikk szerzője volt a Swimming World Magazine-nál és a Competitor Magazine-nál. A Harvard Egyetemen diplomázott, 1982-ben megnyerte a Hosszútávúszó Világbajnokságot, az alapításától kezdve segítette az ibidlive-ot a kiszállásáig, és online képzéseket készített úszóedzők számára.

JAMES STRAY-GUNDERSEN, M.D.
VEZETŐ ORVOSSZAKÉRTŐ, VALAMINT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK SÍ- ÉS SNOWBOARD SZÖVETSÉGÉNEK TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓJA

DR. STRAY-GUNDERSEN az Egyesült Államok Sí- és Snowboard szövetségének tudományos tanácsadója, és csapatorvosként 6 Téli Olimpiai Játékokon vett részt. Dr. Stray-Gundersen 1985-ben általános sebészként szerezte meg a doktori címét, és kardiovaszkuláris fiziológia és humán táplálkozástudomány témakörben ösztöndíjas volt a Texasi Egyetem Délnyugati Orvosi Szakán, ahol egyetemi docensi címet szerzett ortopéd sebészet és fiziológia szakon.

Dr. Stray-Gundersen kutatásokat vezetett, és vezetett két World Class Human Perofmance Center-t, melyek a St. Paul és Baylor vezető kórházakhoz kapcsolódtak. Dr. Stray-Gundersen elsődleges érdeklődési és kutatási területei közé tartozik az emberi teljesítmény maximálása, a meghatározott edzésgyakorlatok által elérhető egészség, valamint erőnlét/jó közérzet, a túledzés markerei, a táplálkozásnak a teljesítményre és egészségre gyakorolt hatása, a nagy magassághoz történő akklimatizálódás és az ott történő edzés (a „Live Hi/Train Low” úttörője), valamint a doppingellenesség (kifejlesztette a SAFE – ’Safe and Fair Events’ doppingtesztet).

1984 óta Stray-Gundersen számos olimpikonnal dolgozott együtt különféle sportágakban, edzéssel kapcsolatos tanácsokat adott a Maximal Human Performance-nak, valamint jó kapcsolatban van Alberto Salazar-ral, a kiváló futóval és a NIKE Oregon Project vezetőjével. Dr. Stray-Gundersen vezette az első invazív doppingellenes kutatást 1985-ben Lahtiban (Finnország) a Világbajnokságon, és a munkája tovább folytatódott a SAFE Test – Safe and Fair Events – kifejlesztésével és bevezetésével, melyet sokan a csalásokkal szembeni küzdelem kapcsán a legagresszívabb vérprofil tesztnek tartanak.

Az Egyesült Államok, Norvégia és Kanada olimpiai csapatának hivatalos orvosa/konzultánsa, valamint több, mint 15 Világbajnokság hivatalos tagja volt, és tagja volt számos nemzetközi orvosi bizottságnak, ide értve a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, a FIFA-t, a Nemzetközi Biatlon Szövetséget, a Nemzetközi Síszövetséget és a Nemzetközi Korcsolya Szövetséget. Dolgozott a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséggel (WADA) és az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségével (USADA) is. Ő vezeti a Human Performance and Altitude Camps-t olimpikonok, masters sportolók, valamint a Navy SEALs számára, melynek célja a teljesítmény optimalizálása.

Tagja volt számos nemzetközi orvosi bizottságnak, ide értve a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Orvosi Bizottságát, a Nemzetközi Síszövetség Orvosi Bizottságát, a Nemzetközi Biatlon Szövetséget, a Nemzetközi Korcsolya Szövetséget, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséget, az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségét, a FIFA-t és a NASA-t.

TERMÉKEK

KAATSU AQUA
A KAATSU Global különleges edzésre, vízi edzéshez, úszáshoz, vízilabdához, rehabilitációs tevékenységekhez készült terméke.
KAATSU NANO
Kis méretű, kézben tartható, hordozható 263g-os érintőképernyős eszköz, mely KAATSU Air Bands-zel és KAATSU Aqua Bands-zel is használható.
KAATSU MASTER
Robusztus, kézben tartható, hordozható 1,134g-os érintőképernyős eszköz, mely KAATSU Air Bands-zel és KAATSU Aqua Bands-zel is használható.
KAATSU AIRBAND
A KAATSU Air Bands 3 méretben elérhető: kicsi, közepes és nagy a karokra és a lábakra egyaránt. A KAATSU Air Bands azonnal leereszthető.